top of page

Atelier Oui

OUI staat voor Our Urban Interventions. Wij helpen gemeenten bij stedelijke vernieuwing in de openbare ruimte, door met gebruikers (Our), in de stad (Urban), dynamische & sportieve plekken te creeren (Interventions), die een vrolijke en inclusieve impact hebben op de stad en de sociale cohesie van haar gebruikers.

Atelier OUI heeft een ruim ervaring in het ontwerpen en realiseren van urban sport voorzieningen.

Als Urban Sport Architecten onderzoeken, ontwerpen en bouwen wij met een interdisciplinair team, al acht jaar sociale, creatieve, sportieve en unieke duurzame plekken in de stad.

We hebben een pro-actieve, analytische, bottom-up approach, waarbij expertise gedurende het hele proces van onderzoek, participatie, ontwerp, realisatie en onderhoud gegarandeerd is.

Opgericht in 2012 door muzikant/ architect Guido Schuurman heeft OUI zich ontwikkeld tot een expert op het gebied van architectuur voor de subcultuur.

Wij  genieten van de Do-It-Yourself mentaliteit van onze doelgroepen, met hun eigen kijk op de maatschappij en geloven in de impact en inclusiviteit van goede multifunctionele publieke ruimte.

Wij geloven dat goed vormgegeven, dynamische, uitnodigende openbare ruimte het bindmiddel vormt van de stad en daarmee van de samenleving als geheel."
Guido Schuurman Atelier Oui

OVER ONS

bottom of page